Crombo

Om du vill ha städning varje vecka, en gång i månaden eller när som helst, träffas vi att skapa ett schema som passar dig bäst. Helt enkelt får du allting som du behöver hos oss – en säker och noggran städningsexpert som ska göra sitt bästa.

Löpande städ

Crombo - Safe and Clean Reuse Furniture

Ibland har man ingen tid att städa sitt hem. Crombo hjälper dig att du får ditt hem rent och fint. Vi erbjuder städtjänster för privatpersoner i Stockholms stad och dess närhet. Vår service är både en eftersökt och prisvärd, högkvalitativ service. Därför kan vi ge dig 100% garanti för hemstädningen och alla andra städtjänster som vi erbjuder. Det kan vara en gång i veckan, några gånger i månaden osv.

Denna typ av städningen inkluderar ytrengöring av damm, rengöring av smutsiga ytor, möbelorganisering i ditt hus och eventuella mindre avtal med ägaren.

ör kontinuerliga städtjänster debiterar vi 175 sek/h. Detta pris inkluderar inte all städutrutning som vi behöver.

Storstädning

Crombo - Safe and Clean Reuse Furniture

Det är bra att du städar ditt hem då och då.

Crombo erbjuder professionell totalstädning i Stockholms stad och närliggande områden. Vi fungerar alltid som ett team vilket innebär att den totala städningen tar nästan ingen tid och resultaten är fantastiska.

Denna typ av städning inkluderar alla aktiviteter av löpande städ plus fönsterrengöring och garderobsorganisation.

För storstädning debiterar vi 240 sek/h. I detta pris ingår rengöringsutrustning som vi behöver.

Flyttstädning

Crombo - Safe and Clean Reuse Furniture

Flyttstädning är betydligt svårare än regelbunden städning, och det finns många steg att tänka på.

I den här tjänsten ingår allt från storstädningen till fönstertvätt och avloppsrengöring.

När du lägger ut din flyttstädning vill du känna dig helt säker. Och du kan. Vårt professionella rengöringsteam putsar varje detalj och din köpare möts av ett glänsande nytt hem.

Denna typ av städning inkluderar alla aktiviteter av löpande städ tillsammans med storstädning plus ytterligare avloppsrengöring.

För storstädning debiterar vi 340 sek/h. I detta pris ingår rengöringsutrustning som vi behöver.