VANLIGA FRÅGOR

Ja. Du kommer. Vissa gånger är de första bilderna inte originalbilder men original bifogas alltid senare. Du kommer lätt att känna igen skillnaden. Allt vad du behöver veta kommer också att finnas i beskrivningen om inte klart på bilderna.

Du kan returnera genom att mejla oss varför och när du vill återvända. Vid återkomst vänligen läs våra Allmänna villkor. Du kan bara återvända inom 14 dagar från inköpet och i så fall debiteras även leverans och återtagande av föremålen samt eventuell montering / demontering. Men pengarna för objektet själv kommer att returneras.

Beror på. Mestadels mellan 2 dagar och en vecka.

Du är fri att kontakta oss och vi kan returnera den eller byta ut den. I händelse av utbyte kommer du dock att debiteras transportkostnaden för utbytesartikeln (vilket sannolikt inte var en kostnad när du beställde första gången)

I så fall får du annan liknande artikelbeskrivning och pris. I det här fallet debiteras du inte för transport av ersättningsartikel. Om du föredrar att inte ha det andra alternativet kan du alltid välja att få tillbaka pengarna istället.

KONTAKTA OSS VID
EVENTUELLA FRÅGOR